Palvelut

Ohessa lista apteekkimme palveluista

Klikkaa auki ja lue tarkemmin.

Tuotevalikoimamme on monipuolinen ja siihen kuuluvat lääkkeiden lisäksi vitamiini- ja hivenainevalmisteet, ihonhoitotuotteet, apteekkikosmetiikkaa, sidetarvikkeet sekä valittuja luontaistuotteita. Löydät meiltä myös eläinlääkkeet ja -hoitotuotteet. Farmaseuttinen henkilökuntamme opastaa Sinua tuotteiden valinnassa ja tarkistaa itsehoitovalmisteiden sopivuuden muiden lääkkeiden kanssa. Mikäli etsimääsi tuotetta ei löydy valikoimistamme, tilaamme sen Sinulle.

Asiantunteva farmaseuttinen henkilökuntamme neuvoo Sinua kaikissa lääkehoitoon liittyvissä kysymyksissä turvallisen ja tehokkaan lääkehoidon varmistamiseksi. Saat lisäksi opastusta ostamiesi lääkkeiden mahdollisista haittavaikutuksista sekä yhteensopivuudesta muiden lääkkeidesi kanssa.

Apteekissamme voit jättää sähköisestä reseptistäsi uusintapyynnön terveysasemille. Aivan kaikkia reseptejä ei kuitenkaan voi uusia apteekin kautta, mutta farmaseuttimme kertovat sinulle asiasta lisää. Reseptien uusiminen voi kestää 8 vuorokautta, joten käy pyytämässä reseptin uusintaa ajoissa, ettei lääkkeesi pääse loppumaan uudistamisen aikana.

Apteekkimme astman ja diabeteksen lääkehoitoihin erikoistuneet farmaseutit ovat näiden sairauksien asiantuntijoita. Meiltä löydät myös haavanhoidon erityisosaamista. Käänny empimättä asiantuntijoidemme puoleen, kun sinulla on jotakin kysyttävää oman hoitosi yksityiskohdista.

Vanhentuneet ja käytöstä poistetut lääkkeet eli lääkejätteet voit palauttaa apteekkiimme, josta toimitamme ne edelleen jätteenkäsittelylaitokselle. Tuo lääkkeet apteekkiin läpinäkyvässä, tiiviissä muovipussissa. Poista tabletit ja kapselit alkuperäispakkauksistaan. Läpipainopakkauksissa olevia tabletteja ja kapseleita ei tarvitse irrottaa pakkauksistaan. Poista lääkepakkauksista potilastietoja sisältävät merkinnät (kuten ohjetarrat).

Lääkkeitä ei tule käyttää pakkaukseen merkityn viimeisen käyttöajankohdan jälkeen, sillä ajan kuluessa lääkkeen koostumus saattaa muuttua vahingolliseksi esimerkiksi valon, lämmön, kosteuden tai mikrobiologisten tekijöiden vaikutuksesta.

Jodipitoiset lääkkeet (esimerkiksi Betadine-valmisteet ja Jodix-tabletit) tulee pitää erillään muusta lääkejätteestä ja elohopeaa sisältävät kuumemittarit tulee pakata tiiviiseen purkkiin elohopean höyrystymisen estämiseksi. Lisäksi neulat ja ruiskut pakataan erilleen muista lääkejätteistä.

Huomioithan, että apteekki ei ota vastaan muita jätteitä (esim. kemikaaleja, hiuslakkapulloja, paristokäyttöisiä kuumemittareita tai muita sähkölaitteita, paristoja ym.).

Meiltä saat bonusta

Saat S-Etukortilla Bonusta apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista ja palveluista. Bonus ei kerry resepti- tai itsehoitolääkkeistä.